Interviu cu Ioana Marian, fondator despreSpa.ro si Presedinte al Asociatiei SPA Romania

Interviu realizat de Carmen Burtea pentru ziarul News National

 Interviu cu Ioana Marian, fondator despreSpa.ro si Presedinte al Asociatiei SPA Romania: “A fost experiența prin care am renascut la propriu și care a trezit în mine dorința de a ști, de a cunoaște, de a împărtăși binele unei lumi despre care nu știam aproape nimic… Spa-ul.”

Ne-am întâlnit la începutul toamnei, într-o frumoasă și caldă zi, pe malul unui lac. Ne-am apropiat una de cealaltă și, cu o mișcare scurtă, pastrând distanța, ne-am demascat. Întâi, fizic. Din spatele măștii a apărut zâmbetul Ioanei, conturând deplin jocul și lumina din ochii ei. Mai apoi, în fața unei cești de cafea cu spumă impecabilă de lapte, cu modestia și aerul unei domnițe care scotocește prin cămara sufletului său, Ioana mi-a povestit despre drumul ei prin viață.

Ioana a lucrat vreme de 10 ani în sistemul bancar. A descoperit Spa-ul printr-o întâmplare, într-un moment de epuizare, când i s-a facut rău și a leșinat la birou. Perfuziile de la centrul medical nu au dat rezultate, dar experiența Spa pe care a trăit-o printr-o întâmplare a doua zi după acel moment, i-a dovedit că Spa-ul nu înseamnă doar răsfăț, este prevenție și sănătate. Și este o opțiune 100% non-invazivă, ceea ce se traduce prin sănătate în adevaratul sens al cuvântului.

Când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, a decis să creeze site-ul despreSpa.ro, din dorința de a ajuta cât mai multă lume să afle despre beneficiile pe care spa-ul îl oferă pentru a avea o viață echilibrată.

Ulterior, a devenit Ambasador al Global Wellness Day in Romania și membru în 2 initiative de turism wellness din cadrul Global Wellness Institute. Astfel, Ioana a reușit să așeze România pe harta turismului Spa