Ce se întâmplă dacă întreaga ta viață s-ar putea schimba în 75 de minute?

Ce se întâmplă dacă întreaga ta viață s-ar putea schimba în 75 de minute?

Cu Access Bars, este foarte posibil.

Access Bars este un instrument care eliberează și elimină blocajele din creier și din sistemul energetic. Pe măsură ce energia electromagnetică se elimină, energia dumneavoastră, începe să curgă corect. Cu energia care curge corect, aveți mai mult „spațiu” și conștientizare.

Carmen-Gabriela Chitafes este Facilitator Certificat Internațional Access Bars.

 A început să practice Bars din dorința de a-și ajuta soțul să depășească cu ușurință momentele dificile de oboseală și epuizare. Îi rulează acestuia Bars acasă, dar și în natură, la mare, la munte, pe iarbă și acesta se simte mult mai odihnit și pregătit pentru desfășurarea afacerilor proprii.

Oamenii de afaceri care au folosit Access Bars, au împărtașit că relațiile lor cu angajații s-au îmbunătățit considerabil și au devenit mai relaxate, iar ei au devenit mai creativi.

Sebastian este fiul cel mic, are 9 ani și îi cere să îi ruleze Bars, pentru că așa simte el. E amuzant și dinamic și îi spune: “Mami, îmi rulezi Creativitatea”?

Simțind energia, a căutat să deschidă noi orizonturi pe această cale a vieții și a mers mai departe spre Fundație, o clasă mai avansată.  Acolo a fost întrebată, de ce nu ajută și alți oameni, dacă a descoperit această abilitate. Daca îi face bine soțului, copilului, de ce să nu facă bine și altor persoane care au nevoie.

Așa a început să se documenteze, să se pregătească în ceea ce înseamnă vindecarea prin energie, energizarea corpului și fluxuri energetice și astăzi se bucură pentru rezultatele obținute, care se văd pe chipurile pacienților ei. A mers și mai departe în aprofundarea cunoștințelor și a participat la clase cu Co-Fondatorul Dr. Dain Heer, pentru a înțelege această terapie și a practica corect, cu informații obținute chiar de la fondatorul Acces Consciousness.

Carmen Gabriela CHITAFES spune că se simte împlinită că poate fi oricând o contribuție pentru familie dar și pentru oamenii care au anumite blocaje sau suferințe. Totodată, efectuează terapii energetice, la un cabinet din București, în zona 13 Septembrie, dar facilitează și cursuri de Access Bars pentru persoanele care doresc să învețe să practice această terapie, fiind Facilitator Certificat Internațional Access Bars.

Ce este Access Bars și cum funcționează?

Bars (denumite bare) sunt 32 de puncte pe cap, care se referă la diferite zone ale vieții. Acestea, stochează amprentele electromagnetice ale gândurilor, sentimentelor, atitudinilor, ideilor, judecăților ale zonei cu care se raportează.

Fiecare gând, sentiment, atitudine, idee sau judecată pe care o aveți în viață, uneori rămâne blocat/blocată într-unul din aceste puncte.

Deci, atunci când aceste 32 de puncte de pe capul dvs. sunt ușor atinse pentru o perioadă de timp, ele încep să „alerge” – energia începe să se miște liber.  Atunci este eliberată și eliminată energia electromagnetică.

Și pe măsură ce energia electromagnetică este eliberată și eliminată, începeți să simțiți și să observați mai mult „spațiu”. Problemele care te deranjau, dispar. Acolo unde v-ați simțit contractat – fizic și energetic – acum vă simțiți mai „ expansiv”.

Deseori durerile încep să se estompeze. Somnul se îmbunătățește.  Aveți o conștientizare mai mare și mai puține atașamente.

Terapia Access Bars ajută copilul să se dezvolte armonios, ajută la rezultate mai bune la şcoală, un somn mult mai liniştit, o minte mai clară şi o stare generală îmbunătăţită, iar această terapie poate fi realizată chiar de părinţi.

Cele 32 de puncte Access Bars

După cum am menționat, există 32 de puncte pe cap care se referă la diferite zone ale vieții tale. Aceste puncta reprezintă:

 

– Vindecare

– Corp

–  Control

–  Sexualitate

–  Creativitate

– Bunătate

–  Crearea conexiunilor

– Recunoștință

– Crearea formelor de viață

– Pace și calm

– Îmbătrânire (toast-age)

–  Timp si spatiu

– Formă și structură

–  Comunicare

–  Speranțe și vise

–  Control

–  Conștientizarea

–  Bani

–  Bucurie

–  Tristeţe

–  Restructurarea și refacerea (corpului)

–  Reactivarea și Recrearea

(corpului)

Ce fel de beneficii puteți obține prin rularea barelor?

Experiența dvs. cu Access Bars va fi diferită de experiența altor persoane. Mai mult decât atât, fiecare sesiune de Bars pe care o aveți va fi probabil foarte diferită de orice altă sesiune.

Acestea fiind spuse, iată câteva dintre beneficiile pe care mulți oameni, inclusiv eu, le raportez după o sesiune de Bars: 

  • Mai multă claritate mentală, motivație și capacitate de rezolvare a problemelor;
  • Reducerea și chiar încetarea completă a anxietății și depresiei;
  • Semnificativ mai multă bucurie și mai multă fericire;
  • Timp de recuperare mai rapid după intervenția chirurgicală, cu dureri reduse;
  • Eliminarea tiparelor de comportament nedorite, dependențe și dizarmonie psihologică;
  • Scăderea conflictelor interpersonale și intrapersonale, rezultând relații mai bune;
  • O reducere a traumatismului și a tulburărilor legate de stres;
  • Mai puțin stres emoțional, devenind mai calm și echilibrat;
  • Relaxare mai profundă și somn neîntrerupt.

Dr. Dain Heer – Co-fondatorul Access Consciousness – își împărtășește adesea povestea în cadrul claselor pe care le predă. Înainte de a găsi Access Consciousness și Access Bars, el era aproape de sinucidere. 

Iată ce spune despre experiența sa, după prima sesiune de Bars:

                      Dr. Dain Heer Co-Fondator, Access Consciousness

“A fost primul sentiment de pace pe care l-am avut în aproape trei ani.

După prima ședință de Bars, nu m-am mai gândit niciodată la sinucidere. “

Cât costă sesiunile individuale Access Bars?

O singură sesiune de Bars îți poate schimba viața, aceasta poate avea o durată între 60-90 de minute.

Recomandarea este, de a rula Bars de 3 ori pe săptămână timp de 4 săptămâni. Prețul unei ședințe individuale este de 60 Euro, însă există pregătite reduceri pentru pachetele cu 4 sau 12 sesiuni.

 Cursuri:

Toată lumea poate învăța să ruleze Bars. Nu aveți nevoie de cunoștințe medicale, anatomie sau alte tehnici. Tot ce îți trebuie este dorința de a învăța și participa la un curs de Access Bars.

Cursul de Bars durează cel puțin 6 ore (plus timp pentru o pauză), timp în care primiți Bars de două ori și învățați să oferiți Bars de două ori. De asemenea, veți obține instrumente noi pe care le puteți utiliza pe clienți, familie, prieteni și pe dumneavoastră înșivă. După curs, deveniți practicant de Access Bars și obțineți un Certificat Internațional. 

Cum pot începe? 

Sunați pentru programare sau trimiteți un mesaj la numărul de telefon: 0762.257.031

Editor: News National